Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü duymak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölen kimsenin sesini duymak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalettir.

Rüyada bir kimsenin öldüğünü görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yersiz yere suçlanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kimseyi öldürmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalet eder.

Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kimsenin öldürüldüğünü görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşının öldüğünü duymak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments