Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birisiyle telefonla konuşmak

Rüyada ölen birisiyle telefonla konuşmak

Rüyada ölen birisiyle telefonla konuşmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, büyük bir yenilgi alacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sıkıntılarını atacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada ölen birisiyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada telefonla biriyle konuşmak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya inanılır.

Rüyada kardeşiyle telefonda konuşmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Rüyada telefonda anneyle konuşmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşle telefonda konuşmak yükseldikçe yükseleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına delalet eder.

Rüyada polisle telefonda konuşmak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments