Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini sürekli görmek

Rüyada ölen birini sürekli görmek

Rüyada ölen birini sürekli görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birini sürekli gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada sürekli sigara içmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine delalettir.

Rüyada sürekli korkutulmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli eşini görmek borçlarının çoğalacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulur.

Rüyada sürekli para bulmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli işediğini görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sürekli kar görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli namaz kılmak çok mutsuz olacağına, kişinin rahat nefes alacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada sürekli fare görmek hayırlı işe, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments