Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen baba ve anneyi görmek

Rüyada ölen baba ve anneyi görmek

Rüyada ölen baba ve anneyi görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölen baba ve anneyi gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada anne babayı öpüşürken görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada anne babanın düğününü görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının annesini öldürdüğünü görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada anne babaya sarılmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada anne babasının mezarını görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ayaklandıracağına işaret eder.

Rüyada anne ve babayı görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı ölmüş görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments