Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı görmek

Rüyada anne ve babayı görmek

Rüyada anne ve babayı görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Rüyada anne ve babayı gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada anne babanın öpüştüğünü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada anne babayı namaz kılarken görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba mezarı görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın mezarını görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen anne babayı görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada anne babayı ölürken görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada anne babanın öldüğünü duymak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments