Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı öpüşürken görmek

Rüyada anne babayı öpüşürken görmek

Rüyada anne babayı öpüşürken görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babayı öpüşürken gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada annesini babasını görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, müjdeli bir haber alacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın tartıştığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, refahının ve varlığının artacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın boşanacağını görmek hatalarını fark edeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kazancın yetmez olacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın hacca gittiğini görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı kaybetmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, başarılarının tadına varacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anne babasını görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Rüyada anne baba sevgili görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments