Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanusta yüzdüğünü görmek

Rüyada okyanusta yüzdüğünü görmek

Rüyada okyanusta yüzdüğünü görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, evini ve ailesini unutacağına, hayırlı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada okyanusta yüzdüğünü gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada okyanusta yunuslarla yüzmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada okyanus ta yüzmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, malın bereketinin artmasına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada okyanusda yüzdüğünü görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus yüzmek kazancın artmasına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada okyanusta balıklarla yüzmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, hem işinde başarılı olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada okyanusta yüzdüğünü görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanusta boğulmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada deniz ve okyanus görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, tatsızlık olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments