Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus üzerinde yürümek

Rüyada okyanus üzerinde yürümek

Rüyada okyanus üzerinde yürümek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okyanus üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Rüyada okyanusta yürümek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus üzerinde yürümek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada okyanusda boğulmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Rüyada okyanusa bakmak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kötü sözler duylacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada okyanusa girdiğini görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalettir.

Rüyada yeşil okyanus görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada okyanusda balık görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sıkıntılarının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments