Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzün eve girdiğini görmek

Rüyada öküzün eve girdiğini görmek

Rüyada öküzün eve girdiğini görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalettir.

Rüyada öküzün eve girdiğini gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Rüyada öküzün eve girdiğini görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kul hakkına girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evde öküz görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yokluğa düşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada eve kurt girdiğini görmek yeni şeyler deneneceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir eve girdiğini görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, makamını garantileyeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada cinlerin eve girdiğini görmek yatırımların heba olacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve kuşların girdiğini görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve karınca girdiğini görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments