Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküzün görmek

Rüyada öküzün görmek

Rüyada öküzün görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada öküzün gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Rüyada evde öküz görmek zorlukları teker teker aşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşan öküz görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada öküz dövüşü görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada öküz ve boğa görmek güzel günlerin kapıda olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Rüyada öküz beslemek prestij kazanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada inek öküz sürüsü görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, şifa edineceğine inanılır.

Rüyada ölü öküz görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada öküz pisliği görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments