Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda temizlik yapmak

Rüyada okulda temizlik yapmak

Rüyada okulda temizlik yapmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada okulda temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal bir aktivite esnasında karşılaşacağınız kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada okulda temizlik yapmak şanssızlık yaşanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalettir.

Rüyada temiz okul görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, büyük tartışmaların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda ders yapmak hayallere kavuşulacağına, zenginliğinin süreceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada okulda öğretmenlik yapmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda sınav yapmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada okul yapmak hastalanacağına, üzüleceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada okulda banyo yapmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada okulda gösteri yapmak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments