Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul yapmak

Rüyada okul yapmak

Rüyada okul yapmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, makam edineceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada okul yapmak gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada okulda gösteri yapmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada okulda temizlik yapmak sorunlar altında ezileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul alışverişi yapmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada okulda banyo yapmak güçlendikçe güçleneceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulda ders yapmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada okulda kutlama yapmak yaşam enerjisine kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada okulda öğretmenlik yapmak zenginliği bulacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulda sınav yapmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments