Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda kavga görmek

Rüyada okulda kavga görmek

Rüyada okulda kavga görmek ekmeksiz kalacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada okulda kavga gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda kavga olduğunu görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet eder.

Rüyada okulda kavga ettiğini görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek kötü yönde hareket edeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulda kavga görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada okulda kavga etmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına yorulur.

Rüyada okulda namaz kılmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments