Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda kavga etmek

Rüyada okulda kavga etmek

Rüyada okulda kavga etmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret eder.

Rüyada okulda kavga etmek gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Rüyada okul arkadaşlarıyla kavga etmek çoluk çocuğa karışacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada okulda kavga olduğunu görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda kavga ettiğini görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla kavga ettiğini görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada okulda kavga etmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada okulda kavga görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul çocuğu görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments