Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda namaz kılmak

Rüyada okulda namaz kılmak

Rüyada okulda namaz kılmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Rüyada okulda namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada okulda namaz kıldığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işarettir.

Rüyada okulda namaz kılmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada okul bahçesinde namaz kılmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkarak namaz kılmak dertlerden kurtulmaya, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin cenaze namazını kılmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide toplu namaz kılmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak kötü ve zor günler yaşanacağına, nefsine yenileceğine, düşmanından uzak olacağına delalet eder.

Rüyada medresede namaz kılmak büyük başarılara imza atacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments