Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata binip düştüğünü görmek

Rüyada ata binip düştüğünü görmek

Rüyada ata binip düştüğünü görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, başarılarının düşeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata binip düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Rüyada ata binip düştüğünü görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ata binip sudan geçmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ata binip kaçmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ata binip gezmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ata binip gezmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ata binip gitmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata binip gitmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, rütbe edineceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada ata binip koşturmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sıkıntılara neden olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments