Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ojeyi silmek

Rüyada ojeyi silmek

Rüyada ojeyi silmek bolluğun ve bereketin artacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, duraklama yaşanacağına, kişinin afiyette olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada ojeyi silmek gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ojeyi silmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada tırnaktan oje silmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, itibarını zedeleyeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı oje silmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada erkekte oje görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta oje görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada erkeğin tırnağında oje görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kötü gününden de geri duracağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments