Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaktan oje silmek

Rüyada tırnaktan oje silmek

Rüyada tırnaktan oje silmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tırnaktan oje silmek gördüyseniz:

  • Evinizi yenilemek veya düzenlemek için yapacağınız değişiklikler esnasında iletişimde olacağınız bir kişi hayatınız açısından yararlı olabilecek bilgiler verebilir.

Rüyada tırnaktan oje silmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaktaki ojeyi silmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ojeyi silmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hastalıkların biteceğine delalettir.

Rüyada kırmızı oje silmek anne babayla ters düşüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ojeli ayak tırnağı görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı ojeli görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisine ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, araba alınacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments