Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata altını almak

Rüyada ata altını almak

Rüyada ata altını almak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, iyiliğe kavuşacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına alamet eder.

Rüyada ata altını almak gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Rüyada ata altın görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada atatürk resimli altın görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata altını görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Rüyada ata altını almak bilgilerle donanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada ata altın bulmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sorumlu tutacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada atatürk altını görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ata iki kişi binmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada memur olarak atandığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments