Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürk resimli altın görmek

Rüyada atatürk resimli altın görmek

Rüyada atatürk resimli altın görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada atatürk resimli altın gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada atatürk resimli altın görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada resim çektirmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada resim görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada resim çekmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Rüyada resimde yüz görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kuranı resimli görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini resimde görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulur.

Rüyada resim yapmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments