Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata altın bulmak

Rüyada ata altın bulmak

Rüyada ata altın bulmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kişinin şifa bulacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ata altın bulmak gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Rüyada ata altın bulmak bol muhabbette kalacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalettir.

Rüyada ata lira bulmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Rüyada ata altını almak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada atatürk altını görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, başarısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ata altını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına tabir olunur.

Rüyada ata altın görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada atatürk resimli altın görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada altın bulmak ve geri vermek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments