Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğul dövmek

Rüyada oğul dövmek

Rüyada oğul dövmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, iş hayatında başarılı olmaya delalet eder.

Rüyada oğul dövmek gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir.

Rüyada oğul dövmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arıların oğul çıkardığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, masa başı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada erkek oğul görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğul sahibi olmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına inanılır.

Rüyada arının oğul verdiğini görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba ve oğul görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, mutlu günler yaşanacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Rüyada amca oğullarını görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, paraya ve mala kavuşacağına işarettir.

Rüyada oğul veren arı görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments