Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğul sahibi olmak

Rüyada oğul sahibi olmak

Rüyada oğul sahibi olmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, işinde çok ilerleyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kasasının daha çok para dolacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada oğul sahibi olmak gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Rüyada oğul sahibi olmak yüzünün hep güleceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğul görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, fırsatların elden kaçacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada oğulları olduğunu görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına işarettir.

Rüyada oğul otu görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada anne oğul görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada arı oğul görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arı oğulu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada oğullarını görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments