Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulmak ve geri vermek

Rüyada altın bulmak ve geri vermek

Rüyada altın bulmak ve geri vermek hayır işlerinden geri kalmayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, tövbelerin kabul olacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve geri vermek gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada altın bulmak ve geri vermek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Rüyada altın bulup geri vermek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada altın kaybedip geri almak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda altın bulmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet eder.

Rüyada kaybettiğin altını bulmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada altın yüzük ve bilezik bulmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işarettir.

Rüyada altın kaybetmek ve bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalettir.

Rüyada altın kolye bulmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments