Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öğretmenden özür dilemek

Rüyada öğretmenden özür dilemek

Rüyada öğretmenden özür dilemek karar vermekte güçlük çekeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kendisini çok yıpratacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işarettir.

Rüyada öğretmenden özür dilemek gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada öğretmenden özür dilemek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özür dilemek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sizden özür dilediğini görmek bunalıma gireceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birinin senden özür dilemek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan özür dilemek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaştan özür dilemek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments