Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özür dilemek

Rüyada özür dilemek

Rüyada özür dilemek bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kederden ve stresten kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eşi ile arasının açılacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada özür dilemek gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Rüyada anneden özür dilemek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sevindirici şeyler duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada birinden özür dilemek onların kıymetini bileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinden özür dilemek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun birinden özür dilemek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada öğretmenden özür dilemek çok sayıda borca gireceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada ağlayarak özür dilemek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakandan özür dilemek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments