Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun namaz kıldığını görmek

Rüyada oğlunun namaz kıldığını görmek

Rüyada oğlunun namaz kıldığını görmek işinde aranan biri haline geleceğine, hüsrana uğrayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına işaret eder.

Rüyada oğlunun namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada oğlunun namaz kıldığını görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sayılacağına ve sevileceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezan okuyup namaz kılmak elinin darda kalmayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işarettir.

Rüyada ezan okunurken namaz kılmak başarının garantileneceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu namaz kılarken görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, itibar kaybedeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının namaz kıldığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekle namaz kılmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine tabir olunur.

Rüyada vitir vacip namazı kılmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada cemaate namaz kıldırmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments