Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun eşini görmek

Rüyada oğlunun eşini görmek

Rüyada oğlunun eşini görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun eşini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada okunan ezana eşlik etmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin oğlunu görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kendisini eve kapatacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun eşini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada oğlunu ve eşini görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eşini ve oğlunu görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada oğlunu öldüğünü duymak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu bulamamak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments