Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi okuyamamak

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, maddi sorumluluklarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak gördüyseniz:

  • Dış faktörlere bağlı yanlışlar yapmanızın belli sonuçları olabilir.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerim okutmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimi okumaya çalışmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu duymak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, adının ülke dışında yayılacağına, birikiminin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim okuyan birini görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerim okuyamamak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments