Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu ve eşini görmek

Rüyada oğlunu ve eşini görmek

Rüyada oğlunu ve eşini görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada oğlunu ve eşini gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada oğlunun eşini görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada okunan ezana eşlik etmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin oğlunu görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu ve eşini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini ve oğlunu görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kızı ve oğlu olduğunu görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu evlendiğini görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca oğlunun düğününü görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments