Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu askere uğurlamak

Rüyada oğlunu askere uğurlamak

Rüyada oğlunu askere uğurlamak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada oğlunu askere uğurlamak gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Rüyada oğlunu askere uğurlamak dünya mallarına karşı hırslanacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada eşini askere uğurlamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak asker uğurlamak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulur.

Rüyada asker uğurlamak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini askere uğurlamak maddi olarak eksiye düşüleceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere uğurlamak yağmur yağmamasına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini askere uğurlamak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments