Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu nişanlanırken görmek

Rüyada oğlunu nişanlanırken görmek

Rüyada oğlunu nişanlanırken görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, gönül gözünün açılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sorunlarını bitireceğine yorulur.

Rüyada oğlunu nişanlanırken gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada oğlunun nişanını görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun nişanlandığını görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret eder.

Rüyada oğluna nişan takmak hayata küsecek duruma geleceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu nişanlanırken görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada oğluna nişan yapmak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kötü günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada nişanlısıyla öpüştüğünü görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünün kırılmasını görmek işinin yoluna gireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet eder.

Rüyada ablasını nişanlı görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments