Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna nişan yapmak

Rüyada oğluna nişan yapmak

Rüyada oğluna nişan yapmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluna nişan yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Rüyada oğluna nişan yapmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna nişan takmak yaptığı hataları düzelteceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada oğlunu nişanlanırken görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Rüyada oğlunun nişanlandığını görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun nişanını görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan alışverişi yapmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada nişan töreni yapmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada nişan hazırlığı yapmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, helal rızık yiyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments