Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu koşarken görmek

Rüyada oğlunu koşarken görmek

Rüyada oğlunu koşarken görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu koşarken gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

Rüyada oğlunu koşarken görmek çaresiz hallere düşeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan koşarak inmek haneye bereket geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşan aslan görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalettir.

Rüyada koşarken kaybolmak önemli kişi haline geleceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini koşarken görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada koşan at görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı koşarken görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sayılacağına alamet eder.

Rüyada koşan boğa görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments