Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan at görmek

Rüyada koşan at görmek

Rüyada koşan at görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine inanılır.

Rüyada koşan at gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada koşan bir at görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dört nala koşan at görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalet eder.

Rüyada dört nala koşan atlar görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızla koşan at görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalettir.

Rüyada koşan at görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, moralinin yükseleceğine, hayata karşı cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dört nala koşan siyah at görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, evlatlarından hayır bulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret eder.

Rüyada koşan beyaz atlar görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments