Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve gelin görmek

Rüyada at ve gelin görmek

Rüyada at ve gelin görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ticaret sektörüne atılacağına rivayet eder.

Rüyada at ve gelin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Rüyada atın üstünde gelin görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada at ve gelin görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, dertlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada gelin atı görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin attığı çiçeği tutmak büyük bir yükten kurtulacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada at üzerinde gelin görmek arzuların gerçekleşeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın üzerinde gelin görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlı gelin görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments