Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu araba sürerken görmek

Rüyada oğlunu araba sürerken görmek

Rüyada oğlunu araba sürerken görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu araba sürerken gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada oğlunu araba sürerken görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, strese gireceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba sürerek kaçmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşini araba sürerken görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yakınını araba sürerken görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasını araba sürerken görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak kendi bildiğini okuyacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada araba sürerken birini ezmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments