Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba sürerek kaçmak

Rüyada araba sürerek kaçmak

Rüyada araba sürerek kaçmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, verimin her geçen gün artacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, elinin de bolluk göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işarettir.

Rüyada araba sürerek kaçmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya sosyal hayatınızla ilgili bazı durumları çözümlemeye çalışırken aklınıza gelen en iyi şeyi yürürlüğe koymaya çalışmalısınız.

Rüyada araba sürerek kaçmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasını araba sürerken görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada kızını araba sürerken görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, enerjisini toplayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının araba sürerken görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada araba sürerken polise yakalanmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini araba sürerken görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalettir.

Rüyada araba süren kadın görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments