Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna düğün yapmak

Rüyada oğluna düğün yapmak

Rüyada oğluna düğün yapmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, iyi geçiminin biteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oğluna düğün yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Rüyada oğluna düğün yapmak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun sünnet düğünü görmek hayata karşı cesaretleneceğine, insanlar arasında yüceleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada amca oğlunun düğününü görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun sünnet düğününü görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada oğlunun düğününü görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, problemleri teker teker çözeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine inanılır.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, anne babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta düğün yapmak evindeki huzurun bozulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments