Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek kısmetlerinin artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun sünnet düğününü görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet düğün görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet düğününde bulunmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet düğününe gittiğini görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü yapmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sünnet düğününe gitmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğluna sünnet düğünü yapmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sünnet düğününü görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments