Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kese altın almak

Rüyada bir kese altın almak

Rüyada bir kese altın almak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, inancından ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada bir kese altın almak gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Rüyada altın dolu kese görmek elindekileri kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kese içinde altın görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kimseye borçlanmayacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kese dolusu altın görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hastalığının düzeleceğine inanılır.

Rüyada bir kese altın almak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada bi kese altın görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kesesi görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada altın kese görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Rüyada bir kese altın görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments