Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo kesesi almak

Rüyada banyo kesesi almak

Rüyada banyo kesesi almak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, doyasıya sefasını süreceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Rüyada banyo kesesi almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada banyo kesesi almak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet eder.

Rüyada banyo kesesi görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, halsizleşeceğine işarettir.

Rüyada banyo kese görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyoda kese yapmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada koyun keseni görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada bi kese altın görmek her anlamda güçleneceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kese içinde altın görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada köpek keseni görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments