Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odayı kilitlemek

Rüyada odayı kilitlemek

Rüyada odayı kilitlemek umutlarının kırılacağına, duaların kabul olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada odayı kilitlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek markasını duyuracağına, işlerinin düşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada odayı kilitlemek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada kendini odaya kilitlemek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada birini odaya kilitlemek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalettir.

Rüyada oda kapısını kilitlemek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, işlerinin kapanacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dolap kilitlemek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık kapıyı kilitlemek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments