Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odayı kazmak

Rüyada odayı kazmak

Rüyada odayı kazmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder.

Rüyada odayı kazmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada odayı kazmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyu kazdırmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerin daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada temel kazmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hile ile mal elde etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Rüyada kabir kazdığını görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır kazmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patates kazmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine işarettir.

Rüyada mezar kazmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments