Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odayı badana yapmak

Rüyada odayı badana yapmak

Rüyada odayı badana yapmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada odayı badana yapmak gördüyseniz:

  • Maddi olarak istediğiniz bir şeye çok yaklaşabilirsiniz.

Rüyada odayı badana yapmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz badanalı oda görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada toprakla badana yapmak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı badana yapmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada evi beyaz badana yapmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada ev badana yapmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kazancının hiç azalmayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz badana yapmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments