Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda kapıları görmek

Rüyada oda kapıları görmek

Rüyada oda kapıları görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, araba alınacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, büyük adımlar atacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalettir.

Rüyada oda kapıları gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Rüyada oda kapısı görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya tabir olunur.

Rüyada oda kapısını açmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz oda kapısı görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Rüyada yatak odası kapısı görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada iki kapılı oda görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oda kapıları görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalet eder.

Rüyada oda kapı görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments