Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir odaya kapatılmak

Rüyada bir odaya kapatılmak

Rüyada bir odaya kapatılmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, düzenli bir işe girileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada bir odaya kapatılmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada odaya kapatmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada odaya kapatılmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir odaya kapatılmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada oda kapısını kapatmak maddi gücünün de daimi olacağına, hayatından çıkaracağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık odaya kapatılmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek odası görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bir odaya girmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karışık oda görmek rızkın genişlemesine, yorgun ve hasta hissedeceğine, çok yükseleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments