Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda kapısının kırıldığını görmek

Rüyada oda kapısının kırıldığını görmek

Rüyada oda kapısının kırıldığını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada oda kapısının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada oda kapısının kırıldığını görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Rüyada oda kapıları görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına tabir olunur.

Rüyada kapısı olmayan oda görmek maddi açıdan rahata erileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada oda kapısını kilitlemek kazancının ve canın güvence altında olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odanın kapısını açmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Rüyada beyaz oda kapısı görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oda kapısı görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments