Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurlu insanlar görmek

Rüyada nurlu insanlar görmek

Rüyada nurlu insanlar görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada nurlu insanlar gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada nurlu insanlar görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada nurlu insan görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek yüzünün güleceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü insan görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nurlu dede görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada nurlu kapı görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışık nur görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur dağını görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments