Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek başarının düşeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada ihtiyar insan görmek ortaya bazı projeler koyacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada sakallı ihtiyar görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına alamet eder.

Rüyada genç birini ihtiyarlamış görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada ihtiyar eli öpmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, zararların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada ihtiyarın elini öpmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada ihtiyara yardım etmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments